Beste Philips Wake Up Light van 2022

Ben je op zoek naar de beste Philips wake up light van 2022? Ontdek de samengestelde top 10 aan Philips wake up light wekkers.

Je herkent het vast wel: wakker worden en zó moe zijn, dat je je bed gewoon niet uit kunt komen. Vreselijk. En bovendien zonde van je dag, want het kost je gewoon flink wat uren om echt uit die slaapstand te komen.

Een wake up light biedt hiervoor de oplossing. Wanneer je wakker wordt als het licht is, dan worden je hersenen getriggerd dat het dag is en dat je dus klaarwakker moet zijn. Wake up lights zorgen er dus voor dat je ‘s ochtends sneller wakker bent.

Philips is een enorm bedrijf dat heel veel consumentenelektronica bedenkt en maakt. Daarom zijn er dus ook de philips wake up light lichtwekkers in hun assortiment. Philips maakt één van de beste wake up lights van allen in de markt.

Ontdek de beste philips wake up lights hieronder. En koop de philips wake up light die past bij jou behoefte.

Beste Philips wake up light

De beste Philips wake up light van 2022.

HF3531/01 Philips Wake Up Light

1 TOP STIJGER! Beste keuze: Prijs-kwaliteit verhouding.

Wat ons betreft de allerbeste Philips wake up light van dit moment: de HF3531/01. Deze Philips lichtwekker heeft eigenlijk net voldoende praktische functies die nodig zijn, en voldoende vette functies die niet perse nodig zijn.

De HF3531/01 lijkt eigenlijk enorm op de HF3520 en HF3510. Hetgeen wat deze lichtwkker meer heeft: 2 wekgeluiden, batterijfunctie, slaapgeluidjes en een oplaadfunctie voor de iPhone. That’s it. En daar betaal je wel wat meer voor, vandaar dat deze op plek 5 staat.

De Philips HF3531/01 en HF3532/01 zijn nagenoeg hetzelfde. Daarom zijn ze in dit advies geschaald onder dezelfde noemer.

  Radio functie
  7 wekgeluiden
  20 kleuren licht
  Rood-orange-geel licht
  Batterijfunctie wanneer de stroom eraf ligt

HF3520/01 Philips Wake Up Light

2 Beste keuze voor: Veel opties.

Ah de HF3520, een Philips wekker die voldoet aan al jouw minimale eisen van een wake up light. Denk aan veel wekgeluiden, rood-orange-gele lichtshow om je wakker te maken, radio functie, lees- en nachtlampje, zonsop- en -ondergangsimulatie.

De meest opvallende mogelijkheden van deze Philips lichtwekker: Rood-orange-geel licht waardoor de zon mooi gesimuleerd wordt, zonsondergang functie, 5 wekgeluiden om uit te kiezen.

Concluderend is dit de beste Philips wake up light wanneer je op zoek bent naar een lichtwekker die niet al te veel kost, en wel voldoende opties heeft die je nodig hebt.

P.s. De Philips HF3520 en HF3510 zijn bijna hetzelfde, waardoor beide modellen onder dit kopje geplaatst zijn.

  Radio functie
  5 wekgeluiden
  20 kleuren licht
  Zonsondergang functie
  Geen batterij functie wanneer je de stekker uit het stopcontact trekt

HF3654/01 Philips Wake Up Light

3 Beste keuze voor: Volledig en erg uitgebreid.

Een enorm uitgebreid model onder de Philips wake up lights. De HF3654 Somneo van Philips is wel een Ferrari onder de lichtwekkers.

Deze Philips wake up light heeft bijna alles erop en eraan. Nachtlampje, radio, natuurlijke lichtkleuren, relax breathe functies, zonsondergang simulatie. Je kunt het zo gek niet bedenken en het zit er op. De nog uitgebreidere versie heeft zelfs nog een integratie met de Philips app.

Maar deze lichtwekker is expres niet op de eerste plek gezet, omdat deze een stuk duurder is.

Al met al een philips wekker waar erg leuke nice-to-have functies op, maar niet meer must-haves. En daar betaal je wel voor. Ontdek hier onze review van de Philips Somneo.

  10 wekgeluiden
  20 lichtkleuren
  Aux-plugin voor je telefoon
  Is ook een nachtlampje en radio
  Batterij wanneer je de stekker uit het stopcontact trekt
  Heeft ook zonsondergang, slaap muziek en relaxbreathe functies
  Prijzig

HF3506/05 Philips Wake Up Light

4 Beste keuze: Goedkoop.

Op de tweede plek voor beste philips wake up light van dit moment: de HF3506/05. Een stuk goedkoper dan de nr 1 lichtwekker. Logisch, want op deze wekker zitten significant minder opties op.

De opties die je mist ten opzichte van de nr 1 beste Philips lichtwekker: Zonsondergang functie, ander kleur licht, minder helderheidsinstellingen.

Al met al een erg praktische lichtwekker waar je voldoende mee kunt doen. Stukje goedkoper dan andere modellen, waardoor ‘ie juist interessant wordt.

  Goedkoop
  10 lichtkleuren
  Met radio functie
  Geel licht
  Geen zonsondergang functie
  Niet te koppelen aan je telefoon
  Geen batterij functie wanneer je de stekker uit het stopcontact trekt

HF3500/50 Philips Wake Up Light

5 Beste keuze: Laag budget.

Ben je op zoek naar een goedkope (of goedkoopste) Philips wekker die licht geeft om je wakker te maken? Dan is de HF3500/50 degene die je zoekt.

Geen poespas, geen mooie innovaties. Gewoon een wake up light die de meest praktische functies erop heeft zitten om ‘s ochtends beter en sneller wakker te worden.

Samenvattend heeft deze Philips lichtwekker de volgende opties: Leeslampje, zonsopgangsimulatie (30 minuten), 10 helderheidsinstellingen, geel licht.

  Goedkoop
  10 lichtkleuren
  Geel licht
  Heeft geen radio functie
  Geen zonsondergang functie
  Geen batterij functie wanneer je de stekker uit het stopcontact trekt

Philips Lichtwekker overzicht

Philips Wake Up Light

Beste Philips wake up light top 10

de beste Philips wake up light wekkers van dit moment.

# Wake Up Lights Lichtkleuren Zonsopgang én -ondergang? Uniek?
1. 20 Ja Beste prijs-kwaliteit
2. 20 Ja Telefoon oplader
3. 20 Ja Enorm veel opties
4. 10 Nee Best goedkoop
5. 10 Nee Low budget
6. 20 Ja Batterij functie
7. 20 Ja Bluetooth functie
8. 10 Ja Batterij functie
9. 10 Nee Goedkoop
10. N.v.t. Nee Voor kinderen

We hebben producten getest en reviews gelezen om tot bovenstaand advies te komen. Is het toch nog niet gelukt om jouw wake up light te vinden? Ontdek dan eens onze beste wake up light pagina, die niet alleen gericht is op Philips.

En anders zou ik zeggen: Ontdek eens de top 10 van bol.com of de top 10 van coolblue om alsnog jouw lichtwekker te vinden.